Adept
najpierw Rejestracja:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
A tu chiński metin:
http://www.metin35.com/down.html
METIN 2
Producet: Nieznane
Polski wydawca: Nieznane
typ: zręcznościowe/MMORPG
PEGI: +12
O GRZE
Gra jest sama w sobie świetna, walki z potworami, oraz buntownikami na wysokim poziomie jest nie byle jakim wyzwaniem, rozpoczęcie walki z każdym przeciwnikiem przyprawia o mocne bicie serca. W grze tak jak mówiłem walczymy z potworami, buntownikami itp. itd. każdy ma swoją nazwę, dzięki której możemy rozpoznać cechy wroga, np. Niebieskie wilki - słabe są, można je już spokojnie załatwić na 5 lvl'u, a np. głodny niebieski wilk, to ta sama postać, tylko jak sama nazwa wskazuje atakuje bez powodu. Są także białe tygrysy, które atakują, jak chociaż zbliżymy się do nich o co najmniej 50 m, ale oczywiście walczyć, to byśmy nie walczyli jakbyśmy nie posiadali doświadczenia, za polowanie, ( zabijanie dla tych, którzy nie wiedzą )zdobywamy doświadczenie, które potem po osiągnięciu 100 % doświadczenie, dostajemy w zamian 1 lvl, a każdy lvl to "bliższa droga do szczytu", ale doświadczenia nie zdobywamy jedynie za polowanie, co by to była za gra gdybyśmy jedynie walczyli z potworami na tym samym lvl'u, dlatego głównym źródłem doświadczenia są misje, które polegają na np. dostarczeniu wiadomości do drugiego miasta, zabicie określonej liczby i określonego rodzaju potworów, dostarczyć zasoby dla jakiejś osoby, za wypełnienie misji dostajemy doświadczenie, jak i przedmiot, który może nam służyć. W grze Metin 2 lvl'e nie polegają tylko na tym, żeby być silnym i pokonywać wszystko co się napotka, dzięki nim mamy także dostęp do innych czynności, po uzyskaniu 25 poziomu, będziemy mogli się ożenić, albo jeździć konno, dotychczas musieliśmy posiadać specjalny bilet na przejażdżkę i do tego aby 10 min'utową, od 15 poziomu możemy także ranić przeciwnika podczas pojedynku, do tej pory nie mogliśmy go nawet drasnąć, jakbyśmy nie wiem jaką mieli magię. Jak w grach RPG możemy także zdobywać opancerzenie, jak i broń bez której by nam się nie udało przeżyć. Niektóre przedmioty są dla nas dostępne od któregoś poziomu, dlatego nie tylko do walki służą lvl'e.
GRAFIKA
Grafika w tej grze jest po prostu wspaniała, atakując jednostkę ładnie widać kombinację ciosów, oraz rzucanie czarów, kamerę możemy sobie ustawić jak chcemy, może być z góry ptaka, obok postaci, przed, jak tylko nam się będzie podobało, oczywiście nie przesadzajmy xD
DŹWIĘK
Dźwięk także jest boski, nie ma takiej muzy co w innych RPG'ach, uwaga, bo możecie być zaskoczeni, ale tam jest normalny zwyczajny Rock xD wiem, że to trochę dziwne, ale tak jest, oczywiście nie do końca, Rock przewyższa cały soundtrack, ale jest także spokojna muzyka. Możemy sobie ją sami ustawić, albo zostanie sama ustwiona ze względu w jakiej wiosce się znajdujemy, w takich jesiennych krainach gdzie są rozbójnicy to przewyższa Rock, a tam gdzie widać wiosnę i są zwierzęta ( które wcale przyjazne nie są xD )to panuje spokojna muzyka. Muzyka jest bez słów.
SCREENY
No a oto screeny z gry
WYMAGANIA
To są wymagania do gry.
Minimalne - Procesor 600 MHz, 128 MB RAM, ATI Radeon 7000, albo NVidia Riva TNT2, 500 MB HDD
Zalecane - Procesor 1.5 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon 8500, albo NVidia Geforce3, 500 MB HDD
OCENY
A to są moje oceny
Grafika - 10/10
Dźwięk - 10/10
Grywalność - 9/10
Ogółem - 9,70/10
No więc to są moje oceny i spostrzeżenia, polecam graczom MMORPG, ja w sumie nim nie jestem, ale to jest jedyna gra MMO, w którą gram.
Poćwicz trochę ortografie! zamiast Hiński pisze się Chiński pierwsze ostrzeżenie!!!
Patryk
Administrator
Nie no spoko... Metin jak metin... komercja ;P pograj sobie w Perfect World to ciekawe co wtedy powiesz ;P
a co do muzy to mnie już zaczęła trochę wkur.... xD dobrze że można dodać własne nuty bo bym nie wytrzymał xD
jak dla mnie Grafika 5, Dźwięk dopóki nie zacznie wkurzać to 7, Grywalność 8 no trzeba to przyznać gra wciąga... i wyciąga kasę na pierścienie expa i inne badziewia xD Średnia 6,6 ;P
Adept
dajcie komenty p;
Gadatliwy
Swojska gra ale
1. Czemu nie masz skilli na G/P jak u rybaka sa instr.
2.Nie umialem skolowac se eq bo za quest na 7 lv wbiles 30 lv ROX
I to tyle
Zamykam temat! Nie róbcie tematów dotyczących Metina 2